Χωρίς κατηγορία

Νέα

Έτοιμος για μια καλύτερη πορεία από την περσινή εμφανίζεται ο Τροιζηνιακός, στον οποίο επέστρεψαν τέσσερις έμπειροι και εξαιρετικοί παίκτες.

Πρόκειται για τους Γιάννη Καλυβόπουλο από τον Ερμή Κιβερίου, Γιάννη Σταματέλλο από την Κορωνίδα Κοιλάδας, Λάζαρο Χατζόπουλο από την Κόρινθο και τον Ευρ. Καπετανκωνσταντή από τον Ασκληπιό.

Με τις προσθήκες αυτές η ομάδα του Δημ.Καραμάνη ενισχύεται σε όλες τις γραμμές και με την παρουσία των αρκετών παικτών που προωθήθηκαν από την ακαδημία την προηγούμενη χρονιά, δείχνει ικανή για μια εξαιρετική πορεία. Σίγουρα θα είναι ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα Αργολίδας.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, την Κυριακή ο Τροιζηνιακός υποδέχθηκε τον Πανναυπλιακό (νίκησε η ομάδα του Ναυπλίου με 2-0) και το Σάββατο υποδέχεται στον Γαλατά τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου.

Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, αλλαγή είχαμε και στην διοίκηση, αφού πρόεδρος ανέλαβε ο Νίκος Κρυπωτός που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην περιοχή τα τελευταία τρία χρόνια. Δίπλα του παραμένουν όλοι οι άνθρωποι των προηγούμενων διοικήσεων. (Φωτό αρχείου)

Βήμα για Βασιλέρη, Μικρό

Μια ιδιαίτερα ευχάριστη εξέλιξη αφορά την ακαδημία. Συγκεκριμένα, στην ομάδα του Ολυμπιακού θα βρίσκονται από τη νεα χρονιά οι Γ.Μικρός (γεννημένος το 2001) και Γ.Βασιλέρης (γεν. το 2000). Πρόκειται για μια δικαίωση για τους ανθρώπους της ομάδας και ιδιαίτερα τον προπονητή Ν.Καράμπαμπα που υλοποίησε το πλάνο που ξεκίνησε πριν 5-6 χρόνια και απέφερε τους πρώτους της καρπούς.
Σε συνέχεια μάλιστα αυτής της μετακίνησης των δυο νεαρών ποδοσφαιριστών, ο Ολυμπιακός πρότεινε συνεργασία με την ομάδα του Τροιζηνιακού στο επίπεδο των ακαδημιών και αυτό επισημοποιήθηκε.

Ο Μιρκός Γεώργιος με τη φανέλα του Ολυμπιακού

Ο Μιρκός Γεώργιος με τη φανέλα του Ολυμπιακού

Ο Βασιλέρης Γεώργιος με τη φανέλα του Τροιζηνιακού

Ο Βασιλέρης Γεώργιος με τη φανέλα του Τροιζηνιακού

Ο Βασιλέρης Γεώργιος με τη φανέλα του Ολυμπιακού

Ο Βασιλέρης Γεώργιος με τη φανέλα του Ολυμπιακού